ÅRETS TEMA '22

ÅRETS TEMA '22

Blow My Mind - Årets tema på Copenhagen TV Festival

Under temaet Blow My Mind sætter Copenhagen TV Festival i år fokus på det kreative, udfordrende og overraskende indhold og håndværk, som i både form og fortælling fanger og fastholder den utålmodige seers opmærksomhed og fascination. 

I en verden med uendeligt meget indhold, skal der i dag meget mere til for at trænge igennem det tætpakkede streamingmarked og holde utålmodige og illoyale seere fanget afsnit efter afsnit. Hvis indhold og TV virkelig skal fange, skal det ikke bare føles nyt og spændende, det skal overraske og ’vælte os bagover’, sætte nye visuelle og indholdsmæssige standarder og skubbe til grænserne for seernes fordomme og forestillinger.

 

Blow My Mind sætter fokus på indhold, metoder og tilgange, der overrumpler - og som går nye veje, skaber vilde oplevelser og skubber til samtalerne imellem os. Med årets tema sættes der fokus på de produktioner, der er med til at udvide grænserne for, hvad godt TV-indhold og håndværk virkelig kan. Vi må holde fast i modet og risikovilligheden i et dansk og lokalt marked, hvor også de store giganter alt for nemt vinder indpas.

Dorte Høeg Brask, forperson for Copenhagen TV Festivals programudvalg

 

På Copenhagen TV Festival 2022 dykkes der ned i det indhold, der virkelig rører og overrasker seerne i både form og fortælling, og som skaber debat ude i verden og herhjemme. Festivalen ser både på de helt store tv-programmer og fakta- og fiktionsserier, men går også helt ned i detaljen med masser af håndværksnære masterclasses, der nørder alt det fantastiske arbejde, der foregår både bag og foran kameraet, og som er så altafgørende i skabelsen af nyt og mind-blowing indhold.