Digital festival

Digital festival

Digital TV Festival

 

Efter tæt dialog med både broadcastere og producenter er det ud fra et forsigtighedsprincip besluttet, at dette års Copenhagen TV Festival bliver digital. Festivalen afholdes stadig som planlagt den 23. + 24. november 2020. 

 

Det er selvfølgelig drøn ærgerligt, at vi ikke kan mødes, som vi plejer. En fordel ved en digital festival er dog, at inspirationen kan nå ud til endnu flere i tv-branchen. Det er netop også vores fokus. Vi vil skabe en digital festival for så mange som muligt, og som i sin form stadig kan styrke fællesskabet og den faglige inspiration.

Mette Sig, festivaldirektør for Copenhagen TV Festival.

 

Det er festivalens executive udvalg, der har truffet beslutningen. Og de ser det som afgørende, at Copenhagen TV Festival omstiller sig i lyset af den stigende smitte i samfundet.

 

Copenhagen TV Festival er fuldstændig centralt for den danske produktionsbranche. Det er bydende nødvendigt, at vi har et forum, hvor vi kan dele erfaringer, hente inspiration og træde ud af dagligdagens hamsterhjul. At vi kan gennemføre festivalen på trods af de udfordringer vi har med en verdensomspændende pandemi, er helt afgørende, og jeg glæder mig usigeligt til at se, hvordan vi kan afvikle festivalen på en helt ny måde og forhåbentlig nå ud til endnu flere i den danske tv-branche.

Fredrik Hillerbrand, CEO i Warner Bros. Denmark, medlem af festivalens executive udvalg samt formand for Producentforeningens bestyrelse.

 

Samtidig understreger executive udvalget vigtigheden af, at broadcasterne og producenterne stadig får den naturlige sparing og vidensdelingen fra hinanden, som Copenhagen TV Festival er med til at facilitere hvert år.  

 

Jeg er glad for, at vi ikke blot har valgt den nemme løsning og aflyst festivalen, men i stedet går all in på at nytænke formatet og få festivalen til at blomstre digitalt. Det er vigtigt for samarbejdet mellem producenter og broadcastere, at vi har en fælles festival, hvor vi deler vores erfaringer og får en masse inspiration.

Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør hos Discovery og medlem af festivalens executive udvalg

Hovedsponsorer

DR
TV2
Xee
NENT
Discovery
Producent Foreningen