ÅRETS TEMA

ÅRETS TEMA

ÅRET TEMA ER: THE BIG FAT WHY

 

I uforudsigelige tider søger man ofte efter svar, for der er brug for, at dét vi gør giver mening. Dette gælder i disse år både for tv-branchen og seerne – ja, nærmest i hele verden – og derfor er temaet til årets Copenhagen TV Festival: The Big Fat Why.  

Når vi taler om et why i tv-mæssig forstand, handler det ofte om begrundelsen for, hvorfor et program skal laves. Hvorfor er det væsentligt og relevant? På årets festival vil vi introducere et endnu bredere why – et der undersøger den dybere mening, med de ting vi gør. For måske findes der nye, spændende og anderledes måder at skrue vores ideer, produktioner og branche sammen på?

”The Big Fat Why er som tema en opfordring til at blive ved med at tage aktiv stilling. Hvorfor skal danskerne blive ved med at prioritere dansk indhold? Hvilke kreative greb og formater skal vi satse på i fremtiden? Og hvad kan branchen gøre endnu bedre?”  

– Rasmus Ladefoged, forperson for Copenhagen TV Festivals programudvalg og selvstændig producent og konsulent. 


Copenhagen TV Festival giver branchen anledning til at løfte blikket og kickstarte de samtaler, der er afgørende for at kunne
se de nye muligheder og løsninger. Vi skal tale strategi, udvikle vores kreative kompetencer, og diskutere seernes vaner, behov og præferencer, så branchen fortsat kan præsentere danskerne for væsentlige, nutidige og originale programmer.