Forperson for programudvalget

Forperson for programudvalget

Fotocredit: Claus, Filmplus

Rasmus Ladefoged er ny forperson for Copenhagen TV Festivals programudvalg

Copenhagen TV Festivals executive udvalg har peget på Rasmus Ladefoged, Programchef hos Mainland Aarhus, som forperson for festivalens programudvalg i perioden 2023-2024

 

Jeg er meget glad for muligheden for at bidrage til Copenhagen TV Festival sammen med et både bredt og knivskarpt programudvalg. Copenhagen TV Festival er en hjørnesten i branchens årshjul, hvor der på tværs af broadcastere og produktionsselskaber er mulighed for at blive inspireret, udfordret og overrasket. Når konkurrencen buldrer og kriserne kradser, har vi brug for det åndehul, festivalen tilbyder. Jeg håber, at jeg kan bidrage til en festival, hvor vi som danske indholdsproducenter i fællesskab kan kigge både indad og ud mod verden for fortsat at sikre dansk indhold, der er både konkurrencedygtigt, værdifuldt og nyskabende.

Rasmus Ladefoged, Programchef hos Mainland Aarhus, en del af Metronome

 

Rasmus Ladefoged overtog rollen som forperson for programudvalget efter Dorte Høeg Brask, som har siddet på posten i 2021 og 2022. Som forperson sidder Rasmus Ladefoged på posten til og med 2024 og indtræder dermed også i festivalens programledelse, som også består af festivalens redaktør Maria Hougaard og festivaldirektør Mette Sig.

 

Rasmus Ladefoged har med sine mange års erfaring som både producent og broadcaster et fantastisk bredt udsyn samt et indgående kendskab til branchen. Det er blot nogle af de mange årsager til, at Rasmus er helt oplagt som forperson for programudvalget. På vegne af hele executive udvalget, vil jeg gerne sig stor tak til Rasmus for at tage opgaven på sig. Vi glæder os meget til at følge arbejdet frem mod årets festival.

Kenneth Kristensen, SVP, Non-scripted content hos Viaplay Group og medlem af festivalens executive udvalg

 

Om Copenhagen TV Festivals programudvalg
Copenhagen TV Festival ser det som helt afgørende, at hele branchen er repræsenteret og engageret i festivalprogrammet. Hvert år udpeger programledelsen nye medlemmer til programudvalget, som er med til at udvikle idéer og producere ca. en tredjedel af Copenhagen TV Festivals program. Hvert medlem kan sidde i 2 år. Programudvalget består af fagpersoner fra produktionsmiljøet og tv-stationerne. Resten af programmet udvikles og produceres af Copenhagen TV Festivals redaktion. Læs mere om programudvalget HER.

 

Om executive udvalget
Executive udvalget er Copenhagen TV Festival øverste udvalg. Udvalget træffer beslutninger om de overordnede strategier og udviklingsplaner for Copenhagen TV Festival. Udvalget udnævner derudover hvert andet år en ny forperson for Copenhagen TV Festivals programudvalg. Læs mere om executive udvalget HER.