Om Copenhagen TV Festival

Om Copenhagen TV Festival

Skandinaviens største tv festival - goes digital

Festivalen er et must attend for dig, der gerne vil inspireres og holde dig opdateret om de seneste trends i tv- og streamingbranchen. Copenhagen TV Festival 2020 holdes i år den 23.- 24. november og bliver digitalt. Copenhagen TV Festival hviler på to vigtige værdier – faglighed og fællesskab. Det er de to værdier, som der også ønskes bevaret ved en digital festival.

På festivaldagene vil der være et flow formiddagsprogram bestående af sessions med nogle af festivalens hovednavne og populære gengangere. Programmet lægger op til, at man ser det sammen med sine nærmeste kollegaer – enten fysisk eller virtuelt – så inspirationen kan sætte gang i faglig debat og sparring. Resten af programmet kan streames on demand præcis, når det passer ind i ens eget program. Og som noget helt nyt vil der være podcasts, som for nogle er nemmere at få lyttet til i en travl hverdag. Der vil være ca. 25 sessions i alt.

 

Copenhagen TV Festival er fuldstændig centralt for den danske produktionsbranche. Det er bydende nødvendigt, at vi har et forum, hvor vi kan dele erfaringer, hente inspiration og træde ud af dagligdagens hamsterhjul. At vi kan gennemføre festivalen på trods af de udfordringer vi har med en verdensomspændende pandemi, er helt afgørende, og jeg glæder mig usigeligt til at se, hvordan vi kan afvikle festivalen på en helt ny måde og forhåbentlig nå ud til endnu flere i den danske tv-branche.

Fredrik Hillerbrand, CEO i Warner Bros. Denmark, medlem af festivalens executive udvalg samt bestyrelsesformand for Producentforeningen.

 

Festivalen tilbyder altid internationalt udsyn. Tidligere internationale festivalspeakere er eksempelvis folkene bag internationale store successer som 'Chernobyl', 'Babylon Berlin', 'Better Things', 'The Handmaid´s Tale', 'Leaving Neverland', 'Making A Murderer', 'The Jinx' og 'The Daily Show'.

Siden 2000 har Copenhagen TV Festival været et efteruddannelsesinitiativ og en non-profit begivenhed, som Producentforeningen arrangerer. DR, TV2, Nordic Entertainment Group, Discovery Networks Danmark og Xee er hovedsponsorer og festivalens primære samarbejdspartnere.

Hovedsponsorer

DR
TV2
Xee
NENT
Discovery
Producent Foreningen

Sponsorer

Vision Denmark
Film Greater CPH
Upright Music
Timeline
Megafon