Om os

Om os

Skandinaviens største tv festival

Festivalen er et must attend for dig, der gerne vil inspireres og holde dig opdateret om de seneste trends i tv- og streamingbranchen i ind- og udland.

I 2020 blev Copenhagen TV Festival afholdt online den 23. + 24. november. Festivalens onlineprogram bestod både af et live program, live Q&A samt on demand indhold. Alt sammen på festivalens digitale streamingsite. Det er ikke længere muligt at tilgå indholdet på det digitale streamingsite. Vi ses til festival i 2021.

Copenhagen TV Festival er fuldstændig centralt for den danske produktionsbranche. Det er bydende nødvendigt, at vi har et forum, hvor vi kan dele erfaringer, hente inspiration og træde ud af dagligdagens hamsterhjul. 

Fredrik Hillerbrand, CEO i Warner Bros. Denmark, medlem af festivalens executive udvalg samt bestyrelsesformand for Producentforeningen.


Siden 2000 har Copenhagen TV Festival været et efteruddannelsesinitiativ og en non-profit begivenhed, som Producentforeningen arrangerer. DR, TV2, Nordic Entertainment Group, Discovery Networks Danmark og Xee er hovedsponsorer og festivalens primære samarbejdspartnere.

Hovedsponsorer

DR
TV2
Xee
NENT
Discovery
Producent Foreningen

Sponsorer

Vision Denmark
4K Projects
Slots- og kulturstyrelsen
Københavns kommune
Nordisk Film & TV Fond
DIVO
Film Greater CPH
Upright Music
Det danske filminstitut
Danske filminstruktører
Danske dramatikere
Timeline