Om os

Om os

Skandinaviens største tv festival

Festivalen er et must attend for dig, der gerne vil inspireres og holde dig opdateret om de seneste trends i tv- og streamingbranchen i ind- og udland. Copenhagen TV Festival 2021 afholdes den 23. + 24. august fra kl. 09.00 - 17.00 i Tivoli Congress Center i København.

Festivalen er den største årlige begivenhed i Skandinavien målrettet den professionelle tv-industri. Ca. 1300+ deltagere kommer fra uafhængige produktionsselskaber og de store broadcastere.

 

Copenhagen TV Festival er fuldstændig centralt for den danske produktionsbranche. Det er bydende nødvendigt, at vi har et forum, hvor vi kan dele erfaringer, hente inspiration og træde ud af dagligdagens hamsterhjul. 

Fredrik Hillerbrand, CEO i Warner Bros. Denmark, medlem af festivalens executive udvalg samt bestyrelsesformand for Producentforeningen.

 


Siden 2000 har Copenhagen TV Festival været et efteruddannelsesinitiativ og en non-profit begivenhed, som Producentforeningen arrangerer. DR, TV2, Nordic Entertainment Group, Discovery Networks Danmark og Xee er hovedsponsorer og festivalens primære samarbejdspartnere.

Hovedsponsorer

Xee
TV2
DR
Producent Foreningen
NENT
Discovery

Sponsorer

WIFT
Upright Music
DIVO
Producentrettigheder Danmark
Analyse Danmark
Film & TV Gruppen
Tivoli
Timeline
HAY
Søbogaard