Session

Session

Kelds Guide til Galaksen

Keld tager os traditionen tro med en tur i galaksen. Den årlige tur i raketfart rundt til nye tiltag fra fjerne og nære egne, som vi kan lade os inspirere af. Denne session består af to afsnit. Husk derudover også live Q&A med Keld den 23/11 kl. 13.15.  

Fra streamingwars til fællessang. Fra Tiktok originals til Spotify podcast strategi med tv/streaming som næste move. Covid19-Danmark har givet traditionelle Tv-formater og flownyheder en renæssance - og samtidig har der været en underholdningseksplosion af streaming & gaming, som vi aldrig har set før.

Kelds Guide til Galaxen er Keld Reinickes bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med og hans bud på, hvad de kommer til at betyde for dansk produceret indhold.

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark.

Kom med på den helt store tur ud i galaksen.