Sessions

Sessions

Danmarks sjoveste på SoMe

Nu skal vi én gang for alle kåre, hvem der er Danmarks sjoveste SoMe-team.

I det ene ringhjørne har vi Adnan Al-Adhami og Sofie Høyer fra P3/DR3. Og i det andet ringhjørne står Mathias Bach og Amalie Rud Seerup fra TV 2 Echo. De to par ramler nu sammen i en battle på sjovhed, målgruppe-kendskab og billige tricks.

Det handler både om, hvem af de to hold, der selv har skabt det sjoveste indhold til SoMe. Men det handler også om, hvem der har fingeren mest på pulsen og kan vise de klip, som folket synes er allersjovest. Det er nemlig publikum der afgør dagens duel.

Vi skal se en masse klip - danske såvel som internationale, som kan inspirere og lære os om hvad sjovt og godt indhold er på SoMe.

Her er der ingen analyse-chefer, der har knust nogle tal og fortæller dig, at du skal fange SoMe-brugeren efter præcis 3.8 sekund. Her er det udelukkende eksempler fra virkeligheden, præsenteret af nogle af Danmarks bedste på SoMe, som vi bruger til at blive klogere på og grine af.

Så mød op til Danmarkshistoriens første SoMe-battle og vær selv med til at afgøre, hvem der løber med titlen som Danmarks sjoveste SoMe-team.

Denne session er udviklet af Pelle Ammundsen og Morten Lübbert fra Copenhagen TV festivals programudvalg.