Sessions

Sessions

DE KAN SELV DET SHIT!

Hvordan producerer man succesfuldt indhold til en målgruppe, man ikke selv er en del af? Og kan vi lære noget af de unge, når de bare gør det selv? Alt det forsøger vi at give svar på, når Biance Bates, Animationskollektivet GIGIS, Highwire og Will & Agency går i dybden med, hvad vi kan lære af den uge målgruppe. 

I denne session møder du fire forskellige virksomheder, som med hver deres erfaring og fagområde skal gøre os endnu klogere på, hvordan vi imødekommer og udvikler programmer til den unge målgruppe. Så gå ikke glip af et inspirationsstorm uden lige, når vært Anna Linn inviterer alle på scenen til en dybdegående snak om, hvordan man producerer til en målgruppe, man ikke selv er en del af. Du skal møde:

Bianca Bates! Ung autodidakt instruktør, der har skrevet og produceret YouTube serien UN!K. Hun fortæller om, hvordan hun arbejder, og hvordan serien er blevet så succesfuld hos de unge?

Animationskollektivet GIGIS fra Hyæne Film, der har haft stor succes med spillefilmen BLOKHAVN, der har ramt rent i målgruppen.Gruppens anderledes baggrund og gefüll med aldersgruppen blandet med humor og en uortodoks leg med mediet, har gjort det svære muligt. 

Will & Agency: Co-founder Niels Alberg fortæller om Will & Agencys deres store antropologiske undersøgelse af, hvordan den unge målgruppen har ændret sig de sidste 5 år. Hvad karakteriserer dem, og hvad er de optaget af? Alt det som indholdsfolk har brug for at holde sig a’jour med, når man ikke selv er ung.

Highwire, der producerer gaming-indhold og serier til unge. Stifter og ledende producent Jacob Kofler fortæller, hvordan Highwire har et ultra tæt samarbejde med aldersgruppen under hele processen. 

Denne session er udviklet af Mette Mailand, Producent hos Plus Pictures og Katrine Bay de Klauman, Fakta- og nyhedsredaktør, Ultra Fakta & Nyheder hos DR.