Sessions

Sessions

Det store billede – hvordan fanger man tidsånden, når verden er i vild forandring? 

Indtil for nylig var troen på globalisering og fremgang relativt uantastet. Sådan er det ikke længere. Spillereglerne er ved at blive skrevet om og tidsånden er i forandring. Men hvad er det, der driver forandringen? Og hvordan kan TV og alle vi andre, der lever af at skabe fortællinger om verden, få greb om tidsånden og fortælle de historier, tiden kalder på?   

Hør om de 5 dybe megatrends der forandrer verden nu og fremover – og som ingen undgår at forholde sig til. Uanset om vi kigger på ‘Climate issues’, ’Identity and equality’, ’Big Tech Reality’, ‘Wealth for some’, eller ‘The rise of Asia’, er der intet ’business as usual’ over deres betydning. Der er tale om virkelige forandringer, der skubber til vores selvbillede, vores syn på hinanden og på verden. Og vi har brug for samtaler og fortællinger, der belyser, hvorfor de sker, hvad de betyder os hver især - og måske især, hvad de betyder for andre end dem, der ligner os selv. 

Få indblik i de vigtigste tendenser i tidsånden og se eksempler på tv-formater og serier, der tager verden med storm, fordi de tager fat i aktuelle kulturelle brudflader med fortællinger, der ikke bare er fængende, men også fanger tidsånden og viser os de sider af mennesker og verden, der flytter os.  

Til slut skal vi også se eksempler på, hvordan kommunikations- og reklamebureauer arbejder med ’cultural strategy’ til at indfange tidsånden og ramme forskellige målgruppers behov og bekymringer.