Sessions

Sessions

Guldbrandsen: Tæt på Trumps indercirkel

Stormløbet på den amerikanske kongres som logisk konsekvens af Trumps præsidentperiode

Donald Trump blev præsident i USA. Kendismatadoren med millarder på bankkontoen flyttede ind i det Hvide Hus. Det blev til fire år med splittelse og kaos - så var han ude igen. Men er Trump æraen slut eller kun lige begyndt. Hør meget mere, når dokumentarinstruktør Christoffer Guldbrandsen tager os med backstage på sin nyeste dokumentar A Storm Foretold, der går helt tæt Trumps indercirkel.

A STORM FORETOLD (arbejdstitel)  følger den dramatiske rejse fra valgsejren i 2016 til de voldelige optøjer og angrebet på Capitol i år. Helt central i det forløb står filmens hovedkarakter Roger Stone.  Politisk rådgiver og  Donald Trumps ven gennem 40 år.  Gennem Stone og hans allierede beskriver filmen Trump-bevægelsens desperate kamp for at fastholde magten og de dramatiske konsekvenser.

I denne session kommer du helt tæt på dem - bevægelsen, der førte Trump til sejr og endte i angrebet  på Capitol. Hvad foregik der backstage ? Det har Christoffer Guldbrandsen observeret fra første parket, hvor han har prøvet at finde sig til rette i et maskinrum, hvor sandhed, etik og journalister mest af alt var ubelejligt. Hør mere om det, og kom helt tæt på Trumps indercirkel, og deres metoder.