Sessions

Sessions

KAN TROLD OG SHITSTORM TÆMMES?

Kan trolden og shitstormen tæmmes? Troldene på Facebook og andre sociale medier stikker oftere og oftere deres ækle ansigt frem. Det går ud over debatten, og det går ud over de mennesker, der står frem. Denne session giver værktøjer til, hvordan vi helt konkret kan håndtere trolde og shitstorme på Facebook.

Denne session er støttet af Film&TV Gruppen i DJ

For at få de rigtige værktøjer i brug, spørger vi i denne session nogle af dem, der har fingrene nede i materien, hvad angår håndtering af shitstorme på SoMe. Nemlig dem, der sidder med det til hverdag. I denne session møder du derfor Maia Kahlke Lorentzen, medforfatter til bogen ”Kan trold tæmmes”, der graver sig ned i ytringsfrihedens digitale dilemma: for hvad stiller man op, når den enes ytringsfrihed fører til intimidering og ekskludering af den anden?

Du møder også Hanne Damsgaard, Brand Manager hos TV 2, der har været med ombord, når bølgerne er gået højt på blandt andet X-Factor og dermed kan dele ud af sin erfaring med at håndtere shitstorms, som hele Danmark har været en del af.

Sidst, men ikke mindst, skal du møde Camilla Møller Poulsen, der er redaktionsleder for sociale medier hos DR branding, som vil dele ud af de konkrete overvejelser, de har på redaktionen hver eneste dag, når historier lægges på SoMe.

Gå ikke glip af en session, hvor du kommer med helt ind i maskinrummet hos SoMe-afdelingerne.

Denne session er udviklet af Pari Khadem, næstformand hos Film&TVgruppens bestyrelse.

Film&TV Gruppen i DJ støtter også sessionen Facebook: Demokrati eller Kaos? med Helle Thorning-Schmidt og Vincent F. Hendricks.