Session

Session

Kelds Guide til Galaksen

Keld tager os traditionen tro med en tur i galaksen. Den årlige tur i raketfart rundt til nye tiltag fra fjerne og nære egne, som vi kan lade os inspirere af. Kelds Guide til Galaxen er Keld Reinickes bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med og hans bud på, hvad de kommer til at betyde for dansk produceret indhold.

Streamingkrigens anden fase er for alvor begyndt. Med flere valg, kommer også strukturelle ændringer hos indholdsleverandør og tv-stationerne verden over. Når A og C planen lige pludselig ikke er det vigtigste, hvad gør man så?

Og hvad gør man for at holde eller lokke flere over på streaming? Nye genre, nye partnerskaber og nye forretningsområder kommer i spil. Og hvad gør man, når ens område mere og mere er en hybrid mellem klassisk flow tv og nye platforme? Hvem er førstevælge? 

Udover streamingkrigen 2.0 giver Reinicke også et indblik i Tiktok og Netflix's nye flirt med spilbranchen. Alt det kan du høre meget mere om, når Keld Reinicke går på scenen til årets Copenhagen TV Festival. 

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark.

Kom med på den helt store tur ud i galaksen.