Sessions 2022

Sessions 2022

Comedy på social

Bliver comedy stærkere eller svagere af at eksisterer på TikTok og Instagram? Vi undersøger fordele og ulemper ved fremtidens comedy-platforme og formater. Mød Youtuber, Instagrammer, komiker og TikTok'er Fredrik Trudslev, komiker Lasse Dein samt skuespiller og komiker Nina Rask.

Comedy-genren er i udvikling. Temaerne og tonen transformerer sig konstant og begrebet ’at sparke opad’ er blevet hyppigt brugt de seneste år. Men noget, som er helt særligt, der er eksplodereret indenfor de seneste 5-8 år er comedy-formatet!

Det ser nemlig ud til at comedy ikke længere kun lever på den klassiske stand-up scene eller i de time lange sketch shows. Comedy har indtaget platforme som Instagram og TikTok, og flere og flere unge lever af at lave comedy som tætklippede 1 minuts formater. Det er vanvittigt populært, og vi stiller spørgsmålet om fremtidens svar på comedy ligger i disse formater? Og hvilke fordele og ulemper har det for humorens kvalitet, at det bliver barberet ned til 1 minuts formater?

Gå ikke glip af denne session, der er spækket med klip fra TikTok stjernerne: Caitlin Reilly, Benito Skinner og delaneysayshello.