Session

Session

Kelds Guide til Galaksen

Keld tager os traditionen tro med en tur ud i galaksen og kommer i raketfart rundt om nye tiltag fra fjerne og nære egne, som vi kan lade os inspirere af. Kelds Guide til Galaksen er Keld Reinickes eget bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med, og hans analyse af, hvad det betyder for dansk produceret indhold.

Hvordan blev Danmark midtpunkt i den internationale Streaming krig? Hvilke konsekvenser får den perfekte storm af et amerikansk aktiemarked det æder 26% af Netflix aktien samme uge, som man indfører det såkaldte kulturbidrag og kræver nye rettighedsbetalinger? Hvem valgte, at vi som branche skulle være testpersoner for hele Europa - og hvad er de langsigtede konsekvenser af dette? Hvem er vinder og taber? Og hvorfor har medieadvokater i Norge aldrig haft så mange danske produktionsselskaber som kunder?

TikTok er i 2022 eksploderet i Danmark. Hvad betyder det for mediebranchen? I Usa er TikTok i år større for unge, end YouTube. Hvordan kommer creator økonomien og dennes kreativitet til at påvirke de traditionelle tv idéer? Hvad sker der med de nye “silver streamers” - de 50 og 60 årige super streamere?

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark.

Kom med på den helt store tur ud i galaksen.

Denne session er støttet af Film & TV gruppen i Dansk Journalistforbund.