Sessions 2022

Sessions 2022

I streamingtjenesternes kontrolrum

Alle streamingtjenester lever af forsiden. Hver dag skal den kurateres med det stærkeste og bedste indhold på dagen, for konkurrencen om streamerne er spidset til, og det tager os ikke mange sekunder at vælge indhold til og fra.

Men hvad definerer forsiden? Hvilke strategier ligger bag prioriteringerne og det redaktionelle arbejde med at udvælge indhold i karruseller og attraktive pladser? Hvad betyder data og brugeradfærd og hvad er der med segmenteringsforsøg og heatmapping? Hvor lang tid kan indhold leve? Hvad virker? – og hvad virker ikke, og kan man forudsige alt? Med et deep dive ind bag DR TV og TV 2 PLAY vil denne session tage os med ind i kontrolrummet bag forsiderne og høre fra dem, der hver dag bestemmer over, hvad du skal se.

Hør med når publiceringsredaktør for DR TV Agnethe Pontoppidan Sasaki, og chef for TV 2 Play Publicering Jonas Fjordside præsenterer, hvordan de i hver især arbejder med at aktivere og fastholde brugerne igennem analyse, klikdata, og intelligente værktøjer for at skabe den stærkeste forside i kampen om streamerne.

Sessionen er tilrettelagt og modereres af Dorte Høeg Brask Redaktør TV 2 Play og Forperson CPH TV Festival.