Sessions 2022

Sessions 2022

Tillid eller kaos - Fang tidsånden 2.0

Vi er tre skridt længere inde i en ny verden, hvor Vestens rolle, globalisering, værdikampe, og synet på os selv og hinanden allerede er forandret. Hør om nogle af de dybere strømninger, der præger tidsånden efter endnu et turbulent år, hvor intet er som det så ud da det startede. 

Tidligere stærke strømninger som vores kulturs fokus på performativ selvrealisering og økonomisk neoliberalisme har begge tabt kraft - og mangler svar på tidens udfordringer. Men de udfordringer, de har efterladt, er her stadig og der er kommet nye og flere til. 

Vi stiller skarpt på tidens aktuelle brudflader og vigtige strømninger som The End of Abundance Thinking’, Building Trust or mistrust, Ideological Self Righteousness og Manipulated Outrage og deres betydning for os selv og resten af verden. De kalder ikke bare på handling men også på kommunikation og fortællinger, der har kulturelt gennemslag og som flytter noget i os.  

Kommunikation og fortællinger har aldrig været vigtigere. Derfor ser vi også på nye eksempler fra TV, film og serier, der lykkes med den svære disciplin der er både at være stærkt fængende og at tage fat i de spørgsmål der betyder noget på samme tid.