Sessions 2022

Sessions 2022

Tillykke, du har fået en ny primær målgruppe!

Tillykke, du har fået en ny primær målgruppe! Bare ærgerligt du ikke rigtigt forstår dem (endnu).... Heldigvis er Jan og Klara tilbage! Netop hjemvendt fra brancheturné med sidste års show, mætte af kildevand og trekantsandwiches. I år kan du lære, hvordan du kravler ud af din egen navle, når du laver TV til den næste generation af nye kerneseere.  

For lige om lidt har størstedelen af dine seere ikke længere nostalgi for Urge og midtersæsonerne af The Simpsons - de er nemlig fra Gen Z. Og det er dem, som kommer til at være din primære målgruppe de næste 20 år. Get used to it. 

Og desværre, så er det altså ikke nok at få praktikanten til at vise en keynote fredag eftermiddag om en viral TikTok-video af en abe, der kører på skateboard. Før du kan forstå og lave indhold til næste generation, skal du lære at forstå din egen, og hvorfor du stadig mest laver indhold til dig selv. 

Det her er en terapeutisk time med Jan og Klara, hvor vi lærer dig at se ud over din egen generations næse. Via konkrete klips og gode eksempler, vil vi tage dig på en guidet indholdstour gennem generationerne og vise, hvordan indhold formes, ændres og forstås, så du er bedst muligt rustet til at glemme din millenial weltschmertz eller boomer-arrogance og faktisk lave tv, der taler til din nye kerneseer.