Sessions 2022

Sessions 2022

TV takeaways - De største trends

Få inspiration og udsyn når Marianne Bjørn tager et skarpt blik på den internationale formatscene. Hun tegner de nyeste tendenser med masser af klip fra den store verden. Alt sammen pakket og klar som 5 indholdstrends, du kan tage med hjem.

Bliv klogere på twistavaganza, filmisk kærlighed og dark reality, find ud af hvor livsstilkonkurrencen er på vej hen og meget mere. Marianne vil stille din nysgerrige sult, give dig food-for-thought og servere masser af lækre levende billeder.

Marianne Bjørn er acquisitions executive i TV 2 Acquisitions & Formats og er altid på jagt efter nye programkoncepter, der matcher TV 2's behov. Hun scouter og indkøber formater samt udenlandsk livsstil, fakta og dokumentar. Det store udsyn bruger Marianne også i det daglige til at klæde TV 2's redaktører bedst muligt på til at indkøbe danske produktioner. Før Marianne kom til TV 2, var hun hos Banijay Nordic gennem flere år, hvor hun arbejdede med formatindkøb, nordisk samarbejde og indholdsstrategi. Marianne er kandidat i Dansk og Medievidenskab fra KU, hvor hun specialiserede sig i ungdoms-tv og realitygenren. Hendes yndlingsformat er The Circle.