Sessions 2022

Sessions 2022

#LedelseErFandmeIkkeEtSynspunkt

Journalist Caroline Boserup, bestyrelsesformand for Zetland Lea Korsgaard og ledelsesforsker Karsten Mellon kigger på, hvilke konsekvenser det har for branchen, når det er de dygtigste håndværkere og ikke nødvendigvis de dygtigste ledere, der bliver forfremmet til chefer.

Hvad vil det egentlig sige at have lederansvar? Er forventningsafstemning, efteruddannelse og support god nok i mediebranchen? Og er nyudklækkede redaktionschefer og producenter egentlig klædt godt nok på, når de siger ja til ikke kun at have ansvar for indhold, men også for medarbejde? Når hele 80% ud af 3.000 adspurgte DJ-medlemmer til fagbladet Journalisten i marts i år fortæller, at de har oplevet tab af arbejdsglæde grundet dårlig ledelse, så tyder det på, at svaret er nej.

I denne sessionr sættes der spørgsmålstegn ved, om det er den enkeltes, arbejdspladsens eller hele branchens ansvar at få uddannet næste generations kommende ledere. Der bliver også delt ud af konkrete tips og råd til, hvordan man som nuværende leder bedst sætter retningen for, motiverer og inspirerer sine medarbejdere.

Denne session er tilrettelagt af Maria Hee Dreyer og David Brorson Fich Billeskov fra Copenhagen TV Festivals programudvalg og støttet af Film & TV gruppen i Dansk Journalistforbund