Sessions 2023

Sessions 2023

Det handler om JERES dilemmaer

Ledelses-sessionen er tilbage! Men denne gang går vi i dybden med konkrete, genkendelige problemstillinger, som branchen selv har budt ind med.

Som leder (redaktionschefer, produktionschefer, producenter) kan man føle sig usikker i ny og næ, for ofte følger der hverken stillingsbetegnelse eller facitliste med jobbet, når man bliver forfremmet. Mange famler i blinde og følger mavefornemmelsen, når man forsøger at gøre sit bedste og træffe de rigtige beslutninger i sit arbejde, men hvordan griber andre tv-folk egentlig de arbejdsmæssige udfordringer an? Det spørger Caroline Boserup et erfarent panel af tv-folk om, når hun inviterer til Caroline og Ledelses-monopolet på Copenhagen TV Festival 2023. 

I årets session om ledelse tager vi udgangspunkt i konkrete og relevante problemstillinger og dilemmaer fra branchen. Så hvis du har ligget søvnløs om natten på grund af redaktionelle problemer, hvis du skal være leder for din tidligere studiekammerat, eller hvis du har sagt ja til en chef-stilling, men ikke føler du har værktøjerne til det, så er du ikke alene, og vi har brug for at høre om dine dilemmaer, så vi sammen kan blive klogere og få gode, konkrete råd til at løse dem.

Send dit dilemma til os på mailen: ledelsetvfestival@gmail.com

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og i tilfælde af, at der er tale om meget specifikke dilemmaer, vil vi selvfølgelig i samråd med afsender finde en løsning til at anonymisere det på.

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne Maria Hee Dreyer og David Brorson Fich Billeskov.