Sessions 2023

Sessions 2023

Hvad fik dig til at klikke på det her billede? Kom og find ud af det.

I en tid hvor streams og views er de nye seertal, er en ny kunstform dukket frem: Key art. Den almægtige lille firkant der afgør, om din video bliver set midt i oceanet af andet indhold på platformene. Men hvordan laver man en iøjefaldende key art? Det kan du blive klogere på i denne session. 

Alle der arbejder med de digitale videoplatforme er enige - Key art er essentielt! Uanset om du laver indhold til sociale medier, streamingtjenester eller public service, er der én ting man ikke kan komme udenom - din serie/video/film SKAL have et billede man kan klikke på, og det lille billede kan være altafgørende for, om det er lige din video der bliver klikket på. Det er muligvis den største faktor for, hvad der bliver klikket på, og hvad øjnene bare glider hen over og forbi. 

Vær med, når tre af landets dygtigste eksperter i key art sætter sig sammen og dykker ned i den nye kunstform. Hør hvad der virker, hvad der ikke virker, og hvorfor det her er en af de vigtigste ting, man kan lære sig selv i den frygtede nye medievirkelighed. Kom ind og kig på nogle små men fængende billeder med os, og lær hvordan en lille firkant kan fortælle store ting.

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne Stine Lykkebo & Anton Abildgaard.