Session

Session

BAG OM LEAVING NEVERLAND

Det er ikke for meget sagt, at Leaving Neverland er årets vigtigste #metoo-film. En film, der fortsat trækker overskrifter i forhold til filmens journalistiske metode, og de anklager filmen rejser mod kongen af pop, Michael Jackson.

En sønderlemmende fire timer lang dokumentar, der med hidtil ukendte arkivbilleder og gennem nervepirrende interviews viser, hvordan verdens største popikon Michael Jackson misbrugte sin magt og forførte børn og deres familier.

Kom helt tæt på Dan Reeds metoder, og hans arbejde med at få de to hovedpersoners beretninger til at fremstå som ét langt nu i filmen.

Den anerkendte instruktør, Dan Reed, står også bag de prisvindende dokumentarfilm Terror of the Mall og The Paedophile Hunter. Dan Reed bruger normalt mange interviewpersoner til at underbygge sine journalistiske og velresearchede fortællinger. Men kom helt ind i Dan Reeds maskinrum, når han fortæller om overvejelserne bag filmen, og hvorfor han har valgt at bygge Leaving Neverland op om to børn og deres hjerteskærende fortælling.

Hør desuden, hvor anklagerne - som filmen rejser - har efterladt både de medvirkende, Michael Jackson og hele Jackson-dynastiet, og hvor sagen står i dag.