Session

Session

Kelds guide til galaksen

Keld vender tilbage til galaksen! Kom og få den store overflyvning over, hvad der sker af nye tiltag rundt omkring i verden, og hvordan vi i den danske mediebranche kan lade os inspirere. 

Kelds Guide til Galaxen er Keld Reinickes bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med, og hans bud på, hvad de kommer til at betyde for dansk produceret indhold.

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark.

Under temaet Let’s Play sætter Keld i år fokus på nye formater der leger med form, platform og publicering. Han vil desuden sætte fokus på, hvad vi lære af spil-branchen og om deres måde at arbejde på overhovedet giver mening i tv-branchen?

En række nye streamingtjenester har set dagens lys – og flere er på vej. Men hvad betyder deres indtog på det danske marked for broadcastere og producenter?

Kom med på den helt store tur ud i galaxen.