Session

Session

Lad os tale om samarbejdet

Copenhagen TV Festival har i en ny undersøgelse taget temperaturen på samarbejdet mellem broadcastere og produktionsselskaber. En undersøgelse, der kommer til at danne ramme om denne session.

Det her er sessionen, hvor vi kigger på os selv som branche, og hvor vi tager temperaturen på samarbejdet, når det kommer til udvikling og bestilling af programmer. Formålet er at gøre os - som branche - klogere på samarbejdet, og hvordan det opleves fra begge sider af bordet.

Vi har inviteret de ansvarlige kanalchefer fra de fem danske broadcastere på scenen. Mød Katrine Herforth, Programchef (Discovery), Lisbeth Langwadt, Aktualitetschef for Nyheder, Kultur og Dokumentar (DR), Kenneth Kristensen, Programdirektør (NENT), Thomas Breinholt, Fakta- og udviklingsschef (TV 2) og Linda Etgar, Chefredaktør (Xee), der på scenen vil forholde sig til undersøgelsens resultater.

Sidst Copenhagen TV Festival satte fokus på samarbejdet mellem broadcaster og produktionsselskaber var tilbage i 2013. Og meget er sket i branchen siden.

Spørgeskemaundersøgelsen er udarbejdet af Megafon for Copenhagen TV Festival. Vi har spurgt de fem broadcastere og 28 produktionsselskaber (bl.a. de 12 største), der primært leverer tv-programmer, hvordan de oplever samarbejdet.

Denne session er støttet af Megafon.