Session

Session

Sådan føles det at være på TV

Vi skal tættere på de medvirkende i vores programmer, og de medvirkende bliver eksponeret i større og større grad – også på de sociale medier, hvor tonen kan være aldeles hård.

I denne session får du indblik i, hvordan de medvirkende oplever det at være på tv, og samtidig får du gode råd til, hvordan du kan forberede dine medvirkende bedst muligt, både før, under og efter produktionen.

Mød Christina fra Årgang 0 (TV 2) og Sasha fra Hunkøn (DR3) og Robinson (TV3)De vil fortælle hvordan de har oplevet at være på tv og den efterfølgende reaktion fra seerne. Hvordan oplevede de det, hvad var sværest at forlige sig med, og hvad ville de ønske, at de havde vidst inden de sagde ja? 

Panelet består udover tidligere medvirkende også af psykolog Ulla Dyrløv, som har flere års erfaring med at tale med de medvirkende. Både dem der har brug for råd om at indgå i en produktion, dem, der møder udfordringer undervejs i processen og når programmet rammer skærmen, og folks reaktioner rammer den medvirkende hårdt. Hun vil give konkrete råd til, hvad du som tilrettelægger, redaktionschef eller producent skal være opmærksom på, når du arbejder med medvirkende.

Moderator: Jan Bacher Dirchsen. 

Denne session er tilrettelagt i samarbejde med Julie Rode Nygaard og Sabine Andersen.