Session

Session

Sæt legen fri i din idéudvikling (Workshop)

Med det rigtige afsæt og med metoder fra design thinking vil du i denne workshop med Søren Christian Andersen fra Supercreative blive bedre til at sætte legen fri, når du idéudvikler.

Søren Christian Andersen er kreativ chef i Supercreative og holdt tilbage i 2017 en overtegnet workshop, og én af de bedst ratede workshops på festivalen. Så gå ikke glip af denne to-timers workshop, hvor du får konkrete redskaber til at sætte rammerne for din idéudvikling fri og nye metoder fra bl.a design thinking til at komme sikkert i mål.

Workshoppen er særligt for dig der facilitere idéudvikling, udviklingschef, redaktionschef, tilrettelægger, marketingansvarlig eller på anden måde arbejder med at tænke flere platforme tidligt ind i udviklingsprocessen. I denne workshop bliver du stærkere til at sikre en 360 graders konceptuel løsning.

Tilmelding til denne workshop er nødvendig, og der er et begrænset antal pladser. Send mail til camilla@cphtvfestival.dk med dit fulde navn og kontaktinfo for at tilmelde dig.