Sessions

Sessions

Kom ind i maskinrummet på The Cave

Den dansk-syrisk producerede dokumentarfilm The Cave modtog søndag den 20. september en Emmy for Bedste Dokumentar under Emmy Awards 2020. På Copenhagen TV Festival kan du komme med ind i maskinrummet på dokumentaren, der har haft et helt særligt lyd- og kliparbejde.

Det har været vigtigt for folkene bag, at give seerne følelsen af at være i det underjordiske hospital ved hjælp af lydarbejdet – at høre den lyd, som det pressede hospitalspersonale må arbejde under. 

I The Cave følger vi den ledende børnelæge Dr. Amani Ballour og hendes kollegaer, som alle arbejder i det underjordiske hospital i den belejrede bydel Al-Ghouta. En daglig kamp med daglige bombardementer, underskud af forsyninger og en overhængende trussel af kemiske angreb. 

Kom ind i maskinrummet på The Cave og bliv inspireret af Peter Albrechtsen, der med sit lydarbejde har arbejdet med alternative metoder for at skabe det helt rigtige lydunivers. Per K., der har klippet og vurderet, hvad der skulle vises, for at vi forstår livet under krig, men uden det blev for meget. Samt nogle af de andre personer bag den anmelderroste og vigtige dokumentar.

 

Foto credit: 'The Cave' - Danish Documentary