Session

Session

Bagom The Last Of Us

Vær med, når filmfotograf Nadim Carlsen tager os med på en fascinerende rejse bag kameraet på en af årets mest hypede serier - The Last Of Us.

Instruktør Ali Abbasi og fotograf Nadim Carlsen er beundrede for at have skabt originale universer i film som ’Grænse’ og ’Holy Spider’. Men de har også bidraget til en af de seneste års mest hypede serier, HBO’s ’The Last of Us’, der er bygget over computerspillet af samme navn. Det blev en helt anden oplevelse end at skabe deres egne skulle de prøve sig selv af i en helt anden disciplin: Som hyrede lejesvende i et univers, andre havde udtænkt. Hvor kreativ og personlig kan man så være? Kan man gøre afsnit nummer 8 i en af verdens dyreste serier til sit eget? 

Nadim Carlsen fortæller om at være fotograf på en af tidens mest populære serier, og om at komme fra et dansk miljø, hvor alle forsøger at udnytte hver en lille en-krone i budgettet så kreativt som muligt, og så pludselig stå på en serie, hvor der er penge til næsten alt.

’The Last of Us’ er historien om en fremtid, hvor en svampemutation har udviklet evnen til at kontrollere den menneskelige hjerne og gøre os til umælende dræbere. Få overlevere forsøger at holde civilisationen i live og finde den kur, der kan redde menneskeheden. Blandt de overlevende er krigsveteranen Joel samt Ellie, der tilsyneladende er immun overfor svampemutationen.

Fotocredit: HBO Max