Session

Session

Den Korte Radioavis

Den journalistiske nyheds-trawler Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er ikke til at holde nede, og derfor træder hun igen i år op på scenen ved Copenhagen TV Festival sammen med sin faste makker nyhedsredaktøren Rasmus Bruun.

Hvad de to har på hjerte, aner vi ikke, så du må møde op for at finde ud af det! ..Vi tør dog godt love vidtgående satire, og en varm sal – når Kirsten Birgit griller branchen uden omsvøb.

Så kom med og slut festivalen af med et godt grin når Den Korte Radioavis endnu engang leverer noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark.

Den Korte Radioavis består af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktør Rasmus Bruun. Parret er kendt fra programmet af samme navn som blev lanceret på Radio 24syv i 2015. Den Korte Radioavis lukkede som fast program, da Radio 24syv lukkede i 2019. Den Korte Radioavis dukker dog op her og der, og senest i Den Korte r8Dioavis.

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er et helt unikt makkerpar, som med tør sarkasme dissekerer verden og dagligdagen, og på uhæmmet vis siger alt det man ikke må sige.

Fotokredit: Klaus Vedfelt