Session

Session

Er der et liv efter TV? 

TV-branchen går gennem en svær tid, og mange oplever stor jobusikkerhed, men heldigvis er vores kompetencer mange og alsidige, og tro det eller ej, men de kan faktisk overføres til andre jobs. Kom og hør her, hvordan fire TV-kollegaer har skiftet spor og brugt deres kompetencer i nye sammenhænge. 

Det kan godt se helt sort ud for tiden. Broadcasterne køber langt mindre, produktionsselskaber lukker, kontrakterne bliver kortere og kortere. ..Og som om det ikke er nok, men der er også hele tiden en række ambitiøse 24-årige uden hus og børn, der bider dig i haserne. Så hvad gør du? Er der et liv efter TV? Og er der et andet liv end TV?

I denne session vil du møde fire dygtige og kærlige mennesker, der alle har forladt TV-branchen af forskellige årsager, og som har fået et liv efter tv – et liv som de er glade for!

Vi vil forsøge at inspirere dig på den mest positive måde til at tænke ud af boksen, for jo selvfølgelig findes der er et liv efter TV. Et liv hvor du får gode kollegaer samt en fast god løn og hvor du ikke mindst kan bruge dine kompetencer. Denne session er tænkt som et lunt vattæppe til vores flossede arbejdsnerver, så kom og hør nogle dejlige solskinshistorier og få konkrete råd til, hvordan du kan bruge dine tv-kompetencer i andre og nye sammenhænge. 

Denne session er tilrettelagt af Signe Lindkvist