Sessions 2023

Sessions 2023

Fremtidens Reality – Hvad binger vi om 5 år?

Hele branchen forsøger at ramme det næste store realityunivers, som giver seerne smil på læben, tårer i øjet og et sug i maven. Men frygt ej! For i denne session inviterer Abdel Aziz Mahmoud nogle af branchens skarpeste realityhjerner på scenen i en kreativ taskforce, for at forudsige, hvilke reality programmer, vi binger om fem år.

Reality TV er overalt! Det er ikke længere bare en guilty pleasure, men derimod en nødvendig medspiller, når man ønsker at fange seerne, og der er aldrig blevet set så mange minutters reality TV, som der bliver i dag. Men hvad bringer fremtiden for realitygenren? Og hvad er det næste program, som får os til at spytte kaffen ud både i sofaen og til frokosten på arbejde?

Vær med, når Abdel Aziz Mahmoud inviterer et hold af branchens skarpeste realityhjerner på scenen for at kigge ind i spåkuglen og forudsige, hvad det er for nogle reality-programmer, vi binger om fem år. Sammen undersøger de realitygenren, ved at skrue tiden helt tilbage til den spæde start for at se på udviklingen af genren frem til i dag, og ud fra denne viden vil de spå om fremtidens realityprogrammer. For hvad er det for nogle tendenser, trends og tematikker, der præger realitygenren om fem år?

Vi har i årtier været inviteret med under dynerne på Paradise Hotel, fået tinitus af Kjeldbjerg, der leverer et “ENDNU VILDERE” Robinson, og heppet på landmanden, der søger sit livs store kærlighed. Men hvor bevæger realitygenren sig hen fremadrettet? Vi ser lige nu en stor efterspørgsel på det næste store high-koncept realityformat både hos de danske broadcastere og hos de internationale streamere. Det seneste år er der blevet købt og produceret titler som Good Luck Guys (Amazon), Fboy Island (HBO), Shaolin Heroes og Flokken (TV2), Physical 100 (Netflix) og Milf Manor (Warner Bros. Discovery). Alle sammen potentielt vanedannende og nye, store universer, der den kommende tid vil være på alles læber. Men hvad byder fremtiden på om fem år? Vær med, når eksperterne giver deres bud på fremtidens reality TV.

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne Line Westi og David Flou.