Session

Session

Tine Gøtzsche møder Viaplay Group

Tine Gøtzsche inviterer enkeltvis cheferne fra TV 2, Viaplay Group, DR & Warner Bros. Discovery på scenen til en ærlig og nysgerrig samtale, så du kan blive klogere på, hvad de forskellige kanaler er på udkig efter.  

Der hersker stor usikkerhed i TV-branchen. Kanalerne kæmper ihærdigt om seerne i et medielandskab, der er i konstant forandring, og som hovedsageligt defineres af globale aktører. Men hvor ser den enkelte broadcaster sig selv i denne tid, og hvilken type indhold satser de på? Dette stiller Tine Gøtzsche skarpt på i samtalerne med kanalcheferne på Copenhagen TV Festival 2023.

Kom og bliv klogere på kanalernes strategier, visioner og bekymringer, når Tine Gøtzsche åbner et vindue ind til broadcasternes tanker og interesser og leder an i jagten på indsigt i, hvordan fremtidens tv skal se ud.

Hvad er visionerne for Viaplay Group, og hvad søger de fra eksterne producenter? Hvilke genrer satser de på – og hvad skal man kende dem på? Dette er nogle af de spørgsmål, Tine stiller programdirektør for Viaplay Group Kenneth Kristensen.