Session

Session

Bag om Den Sorte Svane

Gå ikke glip af holdet bag Den Sorte Svane, når de går på scenen ved Copenhagen TV Festival og giver et unikt indblik i arbejdet bag dokumentaren, der har sendt brynene helt op i panden og kæberne i gulvet på samtlige danskere. 

Den Sorte Svane har efterladt danskerne måbende, idet dokumentaren på klos hold skildrer, hvordan det kriminelle Underdanmark er forbundet til det "pæne Overdanmark". To advokater og en erhvervsmand er allerede blevet fældet, en muldvarp har fået en uskreven dødsdom, og diskussionen om det korrupte statsapparat er for alvor skudt igang. 

Anmelderne kalder det "den vildeste dokumentarserie nogensinde", så gå ikke glip af denne session, hvor holdet bag TV 2s dokumentarbrag går på scenen og fortæller om arbejdet bag 'Den Sorte Svane'. Sammen med de fire journalister dykker vi ned i dokumentarens metoder, de etiske overvejelser, de store sikkerhedsspørgsmål og ikke mindst det vanvittige efterspil. For hvilke journalistiske regler gælder egentlig, når man formidler en historie som denne, og selv Landsretten vurderer, at indholdet er væsentligt og bør publiceres, selvom prisen kan være menneskeliv?