Session

Session

Bullshit - Når virkeligheden forpligter

Vær med, når Molly Malene Stensgaard, Milad Alami og Bo Hr. Hansen gæster Copenhagen TV Festival og indvier os i arbejdet med Bullshit og ikke mindst omdannelsen af en dokumentarisk beretning til en medrivende fiktionsserie. 

I Bullshit følger man gennem seks afsnit virkelighedens personer Pia Soldthved Larsen og Henning Norbert Knudsen - også bedre kendt som Makrellen. Sammen danner de klubben Bullshit og udkæmper Danmarks første rockerkrig mod fjendeklubben Hells Angels. En krig, der udvikler sig til de største væbnede kampe i Danmark siden anden verdenskrig. 

Serien er skabt af Milad Alami, Bo Hr. Hansen og Molly Malene Stensgaard ud fra på den Cavling-vindene bog 'Bullshit - Fortællingen om en familie', der bygger på et stort og grundigt kildearbejde. Men hvordan overfører man en dokumentarisk beretning til en fiktionsserie? Hvordan kan man som skaber sætte sit personlige og kreative præg på fortællingen, og hvornår forpligter virkeligheden? Disse spørgsmål går vi i dybden med, når de tre skabere bag serien gæster Copenhagen TV Festival til en ærlig snak om Bullshit. 

Fotocredit: Gabriela Urm