Session

Session

Forræder under kutten - det du ikke ser på tv

Kom helt ned i detaljerne på produktionen bag et af tidens mest hypede formater, når tre af nøglepersonerne bag Forræder Danmark ærligt og konkret deler ud af de rammer, overvejelser og valg, der har formet den danske versionering af hitformatet.

Konklave, daggert og dødslister! Ord, der i sensommeren 2023 pludselig blev en del af workplace watercooler-snakkene omkring i det danske land, da omkring en million danskere uge efter uge tunede ind for at se Forræder på TV 2.

Mystery-formatet, der har gået sin sejrsgang verden over, er en underholdnings- og reality-hybrid, der med stærke formatstolper, signifikant visuel identitet og et gedigent hype-potentiale på SoMe har formået at gå sin sejrsgang i flere territorier med en temmelig fænomenal track record.

Hvordan omsætter man et internationalt high end-format til det økonomisk udfordrede danske marked? Hvilke prioriteringer har man lavet og hvorfor? Og hvad er de indholdsmæssige og helt lavpraktiske ”hemmeligheder” bag succesen? Det kan du få svar på i denne must see- session, hvor Forræder-producent Katrine Herforth, klipper Anders Fløe og teknisk chef Christian Haystrup deler ud af arbejdet og erfaringerne bag kameraet.

Få også svar på, hvorfor og hvordan Forræder produceres stort set uden kontakt med de medvirkende spillere, hvilke aktive valg har man taget i klipperummet for at ramme en bred seerskare og meget mere.

Vel mødt og welcome to the dark side!

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne William Abrahamsen og Lenette Bak Holdensen