Session

Session

Kelds Guide til Galaksen

Keld tager os traditionen tro med en tur ud i galaksen og kommer i raketfart rundt om nye tiltag fra fjerne og nære egne, som vi kan lade os inspirere af. Kelds Guide til Galaksen er Keld Reinickes eget bud på, hvilke nye tendenser vi skal holde særligt øje med, og hans analyse af, hvad det betyder for dansk produceret indhold.

Et stort kig på et turbulent år i mediebranchen. Hvad kommer de store strømninger i den internationale medie- og tech branche til at ændre ved de danske branche, tv stationer og produktionsselskaber. Hvordan skal vi tale om succes for programmer fremover. Og hvordan kan man finde nye pengestrømme og andre steder at gå hen i et presset produktionsmiljø.

Keld Reinicke opererer både i Danmark, Skandinavien og det store udland og har dagligt kontakt med mange forskellige medievirksomheder - lige fra public service til kommercielle broadcastere og fra nye tech-virksomheder til mere traditionelle. Keld har derfor stor indsigt i den digitale medietransformation i Danmark. Kom med på den helt store tur ud i galaksen.