Session

Session

Tine Gøtzsche møder Warner Bros. Discovery

Tine Gøtzsche inviterer enkeltvis cheferne fra TV 2, Viaplay Group, DR & Warner Bros. Discovery på scenen til en ærlig og nysgerrig samtale, så du kan blive klogere på, hvad de forskellige kanaler er på udkig efter.  

Der hersker stor usikkerhed i TV-branchen. Kanalerne kæmper ihærdigt om seerne i et medielandskab, der er i konstant forandring, og som hovedsageligt defineres af globale aktører. Men hvor ser den enkelte broadcaster sig selv i denne tid, og hvilken type indhold satser de på? Dette stiller Tine Gøtzsche skarpt på i samtalerne med kanalcheferne på Copenhagen TV Festival 2023.

Kom og bliv klogere på kanalernes strategier, visioner og bekymringer, når Tine Gøtzsche åbner et vindue ind til broadcasternes tanker og interesser og leder an i jagten på indsigt i, hvordan fremtidens tv skal se ud.

Hvad søger Warner Bros. Discovery Danmark, og hvad er de vigtigste kriterier for dansk indhold leveret af eksterne producenter? Hvordan vil de adskille sig fra de andre broadcastere, og hvad skal være deres kendetegn? Dette er nogle af de spørgsmål, Tine stiller Kristian Porsgaard Rosasco, Director for Original Production Networks & Streaming hos Warner Bros. Discovery Danmark.