Session

Session

Workshop: Styrk din bedste ide med AI

Hiv din bedste ide frem fra skuffen, tag computeren med på festivalen, og lær hvordan du anvender AI i dit kreative udviklingsarbejde med vores hands-on workshop.   

AI... Alle taler om det, og det kan tydeligvis bruges til både det ene og det andet, men er du en af dem, der stadig er i tvivl om, hvordan man rent faktisk anvender kunstig intelligens i praksis, så fortvivl ej! Her kommer nemlig en hands on workshop, der hjælper med at afmystificere AI, så du kan lære at bruge det i dit kreative arbejde. 

Mens meget af diskussionen i de kreative brancher har fokuseret på, hvordan AI erstatter menneskelige kreatører, forsøger vi os her med en mere optimistisk tilgang. I denne workshop fokuserer vi nemlig på, hvordan kreative kan udnytte AI i de indledende stadier af den kreative proces, og potentielt set forbedre deres færdigheder uden at miste kontrol. 

Så kom og vær med, når vi dykker ned i den praktiske anvendelse af beta-versionen AI Canto, som er et værktøj specielt udviklet til TV- og filmbranchen. Deltagere i denne session vil aktivt bruge AI Canto til at videreudvikle på egne TV- eller filmideer, og ved workshoppens afslutning vil alle deltagere skulle dele og pitche disse ideer til gruppen med fokus på den kreative rejse snarere end blot resultatet. 

NB. Medbring venligst en bærbar computer, eventuelle indledende TV- eller filmideer, og vigtigst af alt - et åbent sind!