Program

Program

Ung fiktion i en tv-virkelighed

Hvordan laver man fiktion til en målgruppe, der er svær at fange? Og hvordan gør man det i en tv-virkelighed, hvor midlerne ofte er færre end i en traditionel fiktionsproduktion?

Ung fiktion eller online fiktion målrettet yngre streamere er i kraftig vækst i hele Skandinavien. Adskillige serier har de senere år ramt den unge målgruppe spot on, og tv-stationerne efterlyser nye serier og opprioriterer den unge fiktion markant.

Mød producenterne Rikke Sajsa Lassen (Doggystyle), Mikkel Herforth (30), manusforfatter og instruktør Mads Grage (Yes No Maybe) på scenen og Julie Rudbæk & Jesper Zuschlag (29, 30, 31), der er med i VTR. De står bag nogle af de største successer i Danmark de sidste par år, og vil i denne session dele deres bedste tips og tricks med dig, der allerede så småt er i gang eller som drømmer om at prøve kræfter med fiktion målrettet de yngre streamere.

Rikke, Mikkel, Mads, Julie & Jesper har de senere år høstet mange – både gode og dårlige - erfaringer. I denne session vil de dele, hvor og hvornår i processen de tænker smart og gør tingene anderledes, lige fra idé til endeligt resultat. Hvor hugger man en hæl og klipper en tå, og kan det overhovedet lade sig gøre, hvis man både vil lave kvalitet og passe på sit hold?

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne Morten R. Dannisboe og Caroline Una Henningsen.