Session

Session

Vi Elsker Reality – Det Store Eventyr

For første gang nogensinde har vi samlet fire ”redaktører” der har ansvaret for reality-genren på deres kanaler. En genre med over 20 år på bagen og som er mere efterspurgt end nogensinde.

Vi Elsker Reality! Nærmere bestemt den eskapistiske adventure reality, hvor vi vender hverdagen ryggen og kaster os ud i eksotiske, grænseoverskridende og dramatiske eventyr. Det er genren, hvor vi leger med virkeligheden og skaber et univers, der presser de medvirkende fysisk og psykisk til at reagere og navigere mellem hinanden eller helt alene...

Fra udelukkende at være vist på de kommercielle kanaler særligt TV3, ser vi i dag genren repræsenteret på alle de fire store kanaler.

Vi sender de fire redaktører ud på planken og udfritter dem hver især for succeskriterierne bag adventure-reality på deres kanal. De fire redaktører viser ikoniske eller aldrig før sete scener fra deres største formater, der tydeligt illustrerer, hvordan de tolker og versionerer genren forskelligt.

Vi slutter i ørådet hvor de fire redaktører afslører deres stemmer på hvilke format de gerne ville have på deres kanal, og endelig kigger vi ind i fremtiden og hvor genren er på vej hen.

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne Niels Dam og Henrik Aggerholm.