Session

Session

Visuelt bombardement

Der er i dansk tv større og større efterspørgsel på at skille sig ud visuelt og være markant på form og udtryk. Ofte ender vi dog alligevel med at lave programmer, der ser relativt ens ud rent visuelt. Men det er det slut med efter du har deltaget i denne session.

Kristian Kryger og Lars Juul - to af den danske tv-branches absolut dygtigste visuelle producere – vil rive dig rundt med klip i øst og vest med bud på forskellige facetter af stærk visuel produktion. For dem handler det om at gøre det til en leg, når vi ønsker at fortælle vores programmer på en ny og spændende måde.

Med et dybt dyk ned i deres værktøjskasser fyldt med caseeksempler og inspirerende klip, kommer vi tættere på hvordan vi kan benytte forskellige visuelle virkemidler. Der vil være masser af klip, inspiration, good shit og ting der blot vises for at få dig til at tænke ”ej sejt, det vil jeg bruge i min næste produktion”. Alt sammen med det dogme til fælles, at dansk tv ikke er Hollywood, og det er affordable løsninger.

Denne session er tilrettelagt af programudvalgsmedlemmerne Andreas Iversen og Erik Struve Hansen.