Session

Session

Workshop: Let's Play med storyworlds

Spil, film og tv-serier med stærke universer – eller storyworlds – er i stigende grad det publikum går efter, når de vælger at bruge deres tid på streaming og på tværs af skærme.

Let’s play med Storyworlds (workshop) er en to-timers intensiv workshop, hvor du får udvidet kendskab til metoderne bag storyworlds og får mulighed for at afprøve redskaber fra worldbuilding i praksis.

Bag denne workshop står Simon Jul Andreasen, der er ansvarlig for den yngste instruktøruddannelse (animation og interaktive fortællinger) på Den Danske Filmskole. Simon er en prisvindende instruktør, seriel entreprenær og én af de første i Danmark til at arbejde med interaktiv historiefortælling.

I denne workshop vil Simon Jul Andreasen give dig konkrete redskaber til, hvordan du skaber stærke koncepter og IP’er på tværs af formater (TV, interaktiv, game, tryk, film, web m.m.).  

Workshoppen er relevant for dig der arbejder med dokumentar, fiktion og andre tv-koncepter der er båret af fortælling på tværs af platforme.

Tilmelding er nødvendig, og du kan melde dig til workshoppen ved at sende en mail til: camilla@cphtvfestival.dk 

(Ved tilmelding vil du blive bedt om at tænke over et miljø eller et kvarter (et hood) som du er fascineret af. Det skal være et du kender godt eller som “highly googlable”).

Opbygning af workshop:

                 Time 1:

                      - Introduktion til grundlæggende storyworld-metoder

                      - Speedudvikling af et storyworld-koncept

                 Time 2:

                      - Introduktion til udvidede storyworld-metoder, worldbuilding og transmedia storytelling

                      - Test af udviklet storyworld på tværs af formater


Denne workshop er tilrettelagt af medlemmer af Programudvalget, Morten R. Dannisboe og Morten Skov Hansen.