Speakere

Speakere

Birgitte Koefoed

STV Production

Birgitte Koefoed, Partner og Udviklingschef i det største uafhængige danske TV-produktionsselskab, STV Production.

Som både idékvinde, producent og partner har hun i en lang årrække stået bag talrige seersucceer i genrerne dokumentar, reality og livsstil. Senest sæson 3 af den højaktuelle DR1 serie Fede Forhold, serien er optioneret i otte lande og allerede i produktion i to. Derudover Forelsket i en morder, Fars pige, Når mænd slår kvinder ihjel, 80 dage til sommerhus, Plastikdronningen siger farvel, Skrub af skat, Børnelokkerne osv.

Birgitte Koefoed's serier bærer en markant signatur. Ofte skaber hendes programmer debat med en skarp provokerende præmis og / eller titel, som har gennemslagskraft og rykker ved seernes holdninger. Valget af hovedpersonernes karakterer, valg, attitude og skæbne gør ligeledes, at serierne bliver en succes og ses af mange.

Birgitte Koefoed har været i tv-branchen i mere end 26 år og har haft mange arbejdsroller i forhold til især talkshows og serier. I 2011 blev hun efter nogle år som freelancer fastansat i STV, som hun blev medejer af i 2019.

Da det stort set altid er store emner som fødsler, parforhold, utroskab og død, der kredses om på tv, er det afgørende for en ny serie, at den fremstår nyskabende og anderledes. Trods succeshistorierne ved hun efter så mange år i branchen bedre end de fleste, at der er langt fra en idé til et salg af en serie til en tv-station.