Speakers

Speakers

Sune Roland

TV 2
Indholdschef, TV 2 PLAY & TV 2 ZULU

Sune Roland er ansvarlig for indholdet på TV 2 familiens streamingtjeneste TV 2 PLAY og for TV 2 ZULU. Indtil 1. Januar i år var kan kanalchef i TV 2 Networks og ansvarlig for nichekanalerne TV 2 Charlie, TV 2 Fri og TV 2 ZULU. Inden han tiltrådte som kanalchef i 2013 var Sune programchef for hovedkanalen TV 2 og startede programmer som Kurs mod fjerne kyster og Nybyggerne, ligesom han var faktachef i TV 2s programafdeling fra 2007-2010.

Sune Roland har bestredet en række stillinger på private produktionsselskaber. Fra 2010-12 var han programchef i Metronome Productions med ansvar for samtlige programmer, herunder Hvem vil være millionær? Stjernerne på slottet, Rod i familien, Masterchef og Familien fra Bryggen.

Sune har desuden arbejdet fem år på Koncern TV, hvor han gik fra at være researcher, tilrettelægger, redaktionschef og producent for til sidst til at være medlem af ledelsen. Han producerede tv i forskellige genrer og stod blandt andet bag fem sæsoner af Par på prøve, og forskellige dokumentarer og livsstilsserier til TV 2, DR 1 og TV 3.

Sune Roland er cand.mag. i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet fra 2001.