Speakers

Speakers

Dorte Høeg Brask

TV 2 Play
Redaktør

Dorte Høeg Brask sidder som en del af strategiteamet omkring TV 2 Play indhold med særligt fokus på streaming og udvikling af unikke tv-serier til TV 2 Play. Herunder sikring af indholdsstrategien på tværs af TV 2’s kanaler igennem forandringsledelse og udvikling af digitalt indhold.

Dorte har i en årrække arbejdet med udvikling af digitalt indhold, spil og apps. Senest som Digital Redaktør i DR, hvor hun havde fokus på streaming og ansvar for digital transformation og udvikling af indholdsuniverser og apps på tværs af DR’s platforme. For eksempel i forhold til MGP, Ultra Nyt, app og spil og tv-serier til børn og unge.

Derudover har hun næsten 20 års erfaring med kreativ udvikling af indhold og tv-serier til DR og TV 2 som dokumentarist og tilrettelægger – og som Filmkonsulent på DFI med særligt ansvar for udvikling af film, tv-serier og spil til børn og unge.

Hun er oprindelig uddannet fra Den Danske Filmskole som Dokumentarinstruktør, og har i de seneste år specialiseret sig indenfor digital strategi og forandringsledelse med henblik på udvikling af indhold og kreativi storytelling til stream og digitale platforme.