Speakers

Speakers

Keld Reinicke

Selvstændig Media Adviser

Keld er selvstændig Media Adviser og arbejder med strategisk udvikling inden for digitalt indhold og transformation med flere af de største danske og skandinaviske medievirksomheder. Derudover fungerer han som executive producer på udvalgte projekter indenfor mange forskellige genre. F.eks komedieserien SUNDAY med Melvin Kakooza.

Han har de seneste år specialiseret sig i at udvide fokus på de digitale platforme. Han har opfundet AI video software firmaet VEO, der i dag producere kamera og software der automatisk optager og producere fodbold til mere end 60 lande. Keld er også aktiv i det crossover felt, der vil komme mellem spil og tv branchen snart. Han er med i det danske game studio TriBand, der har lavet de sidste 5 års største danske succes med spillet “What the Golf” til Apple Arcade, Epic Games & Nintendo .

Keld Reinicke var med under opstarten af DR2, TV2 ZULU, TV2 Charlie og var i flere år programchef på TV2. Desuden er Reinicke bestyrelsesformand i Drive Studios. Sidder i advisory board på DMJX, og underviser på Den Danske Filmskole - primært i amerikanske tv-serier og den nye guldalder, som amerikansk tv befinder sig i.

Twitter: @keldreinicke