Speaker

Speaker

Keld Reinicke

Selvstændig
Media advisor

Keld er selvstændig Media Adviser og arbejder med strategisk udvikling inden for digitalt indhold og transformation med flere af de største danske og skandinaviske medievirksomheder. Derudover fungerer han som executive producer på udvalgte projekter indenfor mange forskellige genre. Primært større fiktions projekter. 

Han har de seneste år specialiseret sig i at udvide fokus på de digitale platforme. Han har opfundet AI video software firmaet VEO, der i dag producere kamera og software der automatisk optager og producere fodbold til mere end 80 lande. Keld er også aktiv i det crossover felt, der vil komme mellem spil og tv branchen snart. Han er med i det danske game studio TriBand, der har lavet de sidste 5 års største danske succes med spillet “What the Golf” til Apple Arcade, Epic Games & Nintendo .

Keld Reinicke var med under opstarten af DR2, TV2 ZULU, TV2 Charlie og var i flere år programchef på TV2. Han startede produktionsselskabet Drive Studio i 2015, og har senere solgt sine andele til Egmont. Reinicke er bestyrelsesformand i flere medie/tech virksomheder. Sidder i advisory board på DMJX, og underviser på Den Danske Filmskole - primært i amerikanske/engelske tv-serier og den nye guldalder.