Speaker

Speaker

Birgitte Koefoed

BBC STUDIOS NORDIC PRODUCTIONS
CCO

Som både idékvinde og kreativ direktør har Birgitte Koefoed i en lang årrække stået bag talrige seersucceer i genrerne factual entertainment, dokumentar, reality og livsstil. Senest to aktuelle DR1 serier, sæson 6 af Fede Forhold og den nye livsstilsserie, Boligfix til nul og niks. Derudover har hun en lang portefølge af serier som Fars pige, Når forbrydelse ryster os, 80 dage til sommerhus, Landmandskonernes klub, Plastikdronningen siger farvel, Skrub af skat, Børnelokkerne osv.

Birgitte Koefoed's serier bærer en markant signatur. Ofte skaber hendes programmer debat med en skarp provokerende præmis og / eller titel, som har gennemslagskraft og rykker ved seernes holdninger. Valget af hovedpersonernes karakterer, valg, attitude og skæbne gør ligeledes, at serierne bliver en succes og ses af mange.

Birgitte Koefoed har i år 30-års jubilæum i tv-branchen og har haft mange arbejdsroller i forhold til især talkshows og serier. Trods succeshistorierne ved hun efter så mange år i branchen bedre end de fleste, at der er langt fra en idé til et salg af en serie til en tv-station.