Speakers

Speakers

Keld Reinicke

Freelance mediekonsulent

Keld er freelance mediekonsulent og arbejder med strategisk udvikling inden for digitalt indhold med flere af de største danske og skandinaviske medievirksomheder.

Derudover producerer og udvikler han nye tv-koncepter og fungerer som executive producer for forskellige produktionsselskaber
og tv kanaler både indenfor comedy, dokumentar, livsstil og fiktion.

Han har de seneste år specialiseret sig i indhold direkte til digitale platforme. F.eks flere spændende projekter med digital pionererne Peter Falktoft & Esben Bjerre , samt flere udenlandske projekter.

Til januar har endnu et af Kelds projekter premiere; CPH Transform er en konference med internationale nytænkende gæster med fokus på de nye digitale indholds-muligheder.

Keld Reinicke var med under opstarten af DR2, TV2 ZULU, TV2 Charlie og var i flere år programchef på TV2. Han har udviklet en lang række prisvindende og populære tv-formater og sparret på lige så mange.

Desuden sidder Reinicke i folketingets Public Service udvalg, som stiller skarpt på fremtiden for de nationale medier i den nye digitale medietidsalder, han underviser også på Den Danske Filmskole, primært i amerikanske tv serier og den nye guldalder, som amerikansk tv befinder sig i. 

Twitter: @keldreinicke